Consulta

Part del meu desenvolupament professional es troba dins la consulta.

És un espai protegit on treballem colze a colze amb la persona, buscant noves estratègies i formes de millorar el seu benestar.

La meva especialització em permet treballar amb infants i adolescents, així com joves i persones que tenen dificultats amb la gestió emocional, ja sigui ràbia, pors, impotència, inseguretat, tristesa…

Els meus dies de visita són dimarts i dijous tarda.

Podeu trucar-me i agafar hora al 644 412 707

Tallers educatius

També em trobareu dinamitzant tallers de prevenció i promoció de la salut en diferents centres educatius d’infantil, primària i secundària. Principalment en tres àmbits:

  • Educació i gestió emocional,
  • Promoció d’un desenvolupament afectiu i sexual sa
  • Prevenció de riscos associats al consum de substàncies.

També ofereixo xerrades i conferències per a pares i famílies en aquests àmbits.

Pots escriure’m a info@laiasala.cat i demanar-me el catàleg de tallers 😉

Segur que ens entenem!

Meràkia

Meràkia és un co-working de salut obert a diferents professionals del camp de la salut que vulguin atendre als seus pacients en un espai càlid i de confiança.

El nostre objectiu és que Meràkia sigui un reflex de la nostra feina i del nostre estil. Procurem que sigui un espai fresc, dinàmic i molt acollidor. Ens interessa que les persones se sentin part del projecte i ens ajudin a orientar-nos. És un espai de psicoteràpia, de teràpia de parella i familiar, és un espai de creixement personal, de compartir part de la nostra essència.

Podeu conèixer una mica més el projecte Meràkia clicant aquí.